ما به حریم خصوصی شما احترام می گذاریم. ما اطلاعات شخصی شما از جمله نام، تاریخ تولد، آدرس ایمیل و رمز عبور شما را نمی فروشیم یا به اشتراک نمی گذاریم. پیام‌هایی که برای افراد در Speedy Net ارسال می‌کنید شخصی هستند و با سایر افراد یا وب‌سایت‌ها به اشتراک گذاشته نمی‌شوند. رمز عبور شما به صورت رمزگذاری شده در پایگاه داده ما ذخیره می شود.

نمایه شما در Speedy Net برای همه قابل مشاهده است، اما می توانید انتخاب کنید که چه کسی را با آدرس ایمیل و تاریخ تولد خود به اشتراک بگذارید. اگر در Speedy Match ثبت نام کرده باشید، نمایه Speedy Match شما فقط برای افرادی قابل مشاهده خواهد بود که طبق تنظیماتی که در سایت تنظیم کرده اید با شما مطابقت دارند و شما آنها را مطابق تنظیمات آنها مطابقت می دهید. نمایه شما در Speedy Match در گوگل ظاهر نمی شود و برای افرادی که در سایت ثبت نام نکرده اند قابل مشاهده نیست.

اگر حساب خود را در Speedy Net یا Speedy Match غیرفعال کرده باشید، نمایه شما در آن سایت از سایت حذف می شود و در نتایج جستجوی افراد دیگر در سایت ظاهر نمی شوید. توجه داشته باشید که غیرفعال کردن حساب خود در Speedy Net به طور خودکار حساب شما را در Speedy Match غیرفعال می کند. در می توانید فقط حساب خود را غیرفعال کنید، Speedy Match در این صورت حساب Speedy Net شما فعال باقی می ماند. هر زمان که مایل بودید، می توانید حساب خود را پس از غیرفعال کردن دوباره فعال کنید.

در صورت تمایل می توانید اکانت خود را در اسپیدی نت حذف کنید. با حذف Speedy Net حساب Speedy Net، حساب Speedy Match شما نیز به طور خودکار حذف می شود. برای حذف حساب خود، وارد Speedy Net Speedy Net شوید، حساب خود را غیرفعال کنید و سپس روی «حذف اکانت» (در منوی «ویرایش نمایه») کلیک کنید. مشخصات را در فرم پر کنید و تایید کنید. لطفاً توجه داشته باشید که حساب حذف شده قابل بازیابی نیست. حذف حساب دائمی و غیر قابل برگشت است.


Speedy